ICAO code: LHPR | IATA code: QGY | SITA: QGYAPXH | AFTN: LHPRZPZX

Video

Hírek

Fizetési mód változás!

Fizetési mód változás!

Kedves Vendégeink, Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy készpénzt nem áll módunkban elfogadni, a bankkártyás fizetést részesítjük előnyben.

Megértésüket köszönjük!

Tovább
„Neked munka, nekem álom!”

„Neked munka, nekem álom!”

A „Neked MUNKA, Nekem ÁLOM!” elnevezésű program egy új kezdeményezés Magyarországon, ami lehetőséget ad fogyatékkal élő emberek és a munkáltatók kötetlen találkozására egy nyílt nap keretében. A program célja nem a munkaközvetítés, hanem személyes találkozás, egymás megismerése, kölcsönös tapasztalatszerzés. Az első ilyen nap 2015-ben valósult meg Magyarországon, óriási pozitív visszhanggal. Idén a Győr-Pér Repülőtér is csatlakozott a kezdeményezéshez, így sor került egy látogatás megszervezésére, amelynek során bemutattuk a munkánkat. 

Tovább
Új működési engedélyekkel üzemel a repülőtér

Új működési engedélyekkel üzemel a repülőtér

A Győr-Pér Repülőtér Magyarországon elsőként szerezte meg az Európai Uniós követelményeknek megfelelő működési engedélyt. 2018 januárjától kezdve az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) által meghatározott szabályzórendszer alapján üzemel a repülőtér.

Tovább

Bemutatkozás

1994-ben jött létre a P-Air Győr-Pér Repülőtér Fejlesztési Kft. A társaság a Pér községben található - korábban honvédségi tulajdonú - füves repülőtér hasznosítását és regionális/nemzetközi repülőtérré történő fejlesztését célozta meg.

Partnereink