ICAO code: LHPR | IATA code: QGY | SITA: QGYAPXH | AFTN: LHPRZPZX

Hírek

Győr-Pér Repülőtér drón használat hozzájárulás igénylése

2021-05-05 15:03:32
Győr-Pér Repülőtér drón használat hozzájárulás igénylése

A Győr-Pér Repülőtérhez tartozó légtérben (Forgalmi Tájékoztató Körzet –Traffic Information Zone – TIZ) eseti légteret nem igénylő drón repülések esetén, a repülőtér részéről éves hozzájárulás kiadása szükséges.  

Fizetési mód változás!

2019-07-11 10:43:00
Fizetési mód változás!

Kedves Vendégeink, Ügyfeleink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy készpénzt nem áll módunkban elfogadni, a bankkártyás fizetést részesítjük előnyben. Megértésüket köszönjük!

„Neked munka, nekem álom!”

2019-03-18 14:14:49
„Neked munka, nekem álom!”

A „Neked MUNKA, Nekem ÁLOM!” elnevezésű program egy új kezdeményezés Magyarországon, ami lehetőséget ad fogyatékkal élő emberek és a munkáltatók kötetlen találkozására egy nyílt nap keretében. A program célja nem a munkaközvetítés, hanem személyes találkozás, egymás megismerése, kölcsönös tapasztalatszerzés. Az első ilyen nap 2015-ben valósult meg Magyarországon, óriási pozitív visszhanggal. Idén a Győr-Pér Repülőtér is csatlakozott a kezdeményezéshez, így sor került egy látogatás megszervezésére, amelynek során bemutattuk a munkánkat. 

Új működési engedélyekkel üzemel a repülőtér

2019-03-18 14:11:24
Új működési engedélyekkel üzemel a repülőtér

A Győr-Pér Repülőtér Magyarországon elsőként szerezte meg az Európai Uniós követelményeknek megfelelő működési engedélyt. 2018 januárjától kezdve az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) által meghatározott szabályzórendszer alapján üzemel a repülőtér.